Tjänster

Fysträning – Personlig Träning
Erbjuder personlig träning, enskilt eller i grupp om så önskas. Jag hjälper dig att sätta upp mål med träningen samt skräddarsyr en personlig träningsplanering så att din träning blir så precis och effektiv som möjligt. Fysträning har många positiva fördelar exempelvis snabbare återhämtning, skadeförebyggande, bättre balans i kroppen, förbättrad koncentrationsförmåga.

Testledare
Vill du testa din fysiska förmåga? Jag är diplomerad testledare via Sveriges Olympiska Kommitté. Att regelbundet genomföra tester ökar träningsmotivationen men det är också en viktig del för en bra träningsplanering.

Dressyrundervisning
Jag har många års erfarenhet av ridundervisning, främst inom dressyr, men jag tar emot alla som vill förbättra sin ridning, oavsett om du vill finslipa inför tävling eller om du är en hoppryttare som vill förbättra markarbetet på din häst.

Hästutbildning – Tävling
Vill du ha hjälp med vidareutbildning eller tävling av din häst? Jag har utbildat och tävlat hästar upp till svår klass, samt kvalificerat hästar till 5 och 6 årschampionat. Jag har arbetat som anställd beridare under fyra år och nu drivit min egenverksamhet i snart sex år.

Massage
På Bosön har jag gått en grundkurs i Massage och Stretching. Massage i kombination med träning och en hälsosam livsstil kan hjälpa till med snabbare återhämtning och verka skadeförebyggande.

Kostcoaching
Kosten är en väldigt viktig pusselbit, jag har gått kurser inom kostrådgivning och näringslära och hjälper dig mer än gärna med att hitta en balanserad kost som passar just dig och din satsning.

Coaching
Känns det som att du fastnat, jag hjälper dig att sätta upp mål samt att hitta en väg dit som fungerar för dig. På Bosön har jag läst mycket idrottspsykologi, coaching och mental träning. Detta i kombination med erfarenheter från min egen idrottsbakgrund, både som tränare och ryttare gör att jag har stor förståelse för hur viktigt det är med konkreta och realistiska mål samt en plan på hur du ska nå dem.

Paketlösningar
Är du intresserad av en eller fler av mina tjänster är du mer än välkommen att kontakta mig så diskuterar vi fram en lösning som passar för just dig och dina mål.