IMG_0916

Målsättning 2018!

Vad har ni för mål 2018?

För att göra det lättare att göra målen ”verkliga” är det bra att skriva ner dem.

Oavsett om det är för dig och din egen träning eller om det är för dig och din häst kan du dela upp målen enligt följande.

Långsiktigt mål – vart vill du vara om 5 år?
Drömmål 2018 – våga tänja på gränserna!
Mål 2018 – Det här ska ni/du uppnå! (ett resultatmål och ett prestationsmål)
Halvårsmål – Vart ska du vara om 6 mån för att kunna uppnå ditt huvudmål 2018 (både resultatmål och prestationsmål)
Månadsmål – Planera in vad du ska ha uppnått månad för månad (behöver inte vara för hela året direkt men gör gärna ett par månader i taget.
Veckomål – Vad ska du fokusera på vecka för vecka så du kommer närmare ditt huvudmål.

Fundera över dina styrkor och svagheter, skriv gärna ner 5 styrkor och 3 svagheter/förbättringsområden.

Fundera sedan över vad du kan göra själv, vad du behöver hjälp med och vad du behöver professionell hjälp med.

 

Vill du ha hjälp med målsättningen och eller med planen hur du ska nå dina mål? Kontakta gärna mig så jobbar vi fram ett upplägg som passar just dig! 

 

//Moa

 

IMG_0916

Gott nytt år!

Hoppas ni firade in det nya året ordentligt!

Nytt år betyder nya målsättningar både för dig som ryttare och gemensamt för dig och din häst. Sätt upp ett huvudmål och flera delmål på vägen, det gör det lättare att hålla motivationen upp samt att se utveckling. Vill du ha hjälp med att sätta  dina mål för 2018 eller för att kunna uppnå dom, tveka inte på att ta kontakt med mig. Jag kan bl.a. hjälpa dig med träningen av dig och din häst, din egen fysträning och kostrådgivning. Tillsammans skräddarsyr vi ett upplägg som passar dig perfekt.

Jag startar upp året med nya och gamla kunder, både på gymet och i ridhuset =) Det allra roligaste är att få följa mina kunders resa mot deras mål och att få hjälpa dom på vägen dit.

 

//Moa

IMG_0916

Vinter!

Oj, nu var det länge sedan jag uppdaterade här.

Mycket har hänt sedan i höstas. Jag och min sambo har flyttat till Hemfosa, väldigt roligt, vi trivs superbra. Detta har dock gjort att jag inte längre åker och håller träningar i Sigtuna (pga av avståndet). Jag är fortfarande på Fågelbro regelbundet för den som vill komma dit och träna.

Jobbet som PT flyter på och jag får fler och fler PT-kunder. Vill du som ryttare ha hjälp med din träning för att kunna öka prestationen i sadeln, tveka inte att höra av dig till mig för ett individuellt upplägg.

 

//Moa

IMG_0916

Höstuppdatering!

Äntligen är hösten här =)

Det är full fart på gymet, superkul!

Nu är det nya ATG-gänget igång och i början av oktober ska de genomföra ridsportens fysprofil. Även talang nivå 3 är igång och fick köra ett svettigt cirkelpass på deras första avsuttna träff. Så roligt att få vara med på deras resa mot toppen!

Vill du bli en bättre ryttare eller förbättra din fysiska status? Kontakta mig för mer info samt om hur ett upplägg kan se ut!

 

//Moa

IMG_0916

Fantastisk tävlingshelg för mig och salmling!

I helgen har jag varit på Gripens Ryttarförenings meeting med salmling. Vi red MsvB cupen, där ingick MsvB:4, och 2 MsvB 5. Salmling skötte sig helt fantastiskt. Han började helgen med att vinna MsvB:4 på 72%, andra dagen blev vi tvåa i MsvB:5 på 67%, han var lite mer laddad men vi tog oss runt programmet utan större misstag. Söndagen blev en riktig prövning då hela banan stod under vatten och det kom en riktigt åskskur över oss på framridningen. Salmling var minst laddad vilket gjorde honom ganska svårmanövrerad, vi tog oss runt på 65%, är nu färdigkvalade till MsvA och vi blev även tvåa i MsvB cupen.

 

Nu tränar vi vidare mot nya mål!

 

// Moa

IMG_0916

Jobba jobba

Nu är semestern slut och jag är tillbaka på jobbet, både på Sats och med dressyrträningarna. Nu väntas några dagars jobb och på torsdag blir det tävling för Salmling, vi ska debutera MsvB 5. Håll tummarna för att vi lyckas få ett kval till Msv A.

Vill du ha hjälp med din egen träning eller finslipa ridningen, tveka inte att höra av dig.

//Moa

 

Backsquat
IMG_0916

Härlig tävlingshelg!

I helgen var det tävlingar på flera håll. Jag red Salmling i en MsvB2 som var hans första tävling för året. Han kändes fin och ridbar, gick ett stadigt program och kom 3a på 67%. I samma klass red Anna-Karin sin fina quinton och höjde upp sitt personbästa med två procent. Hon kom på en retlig 7 plats med 6 placerade men var väldigt nöjd med hästens och sin egen insats.

I Gripen var Elsa med sin fina ponny princen och red en LA cup, hon knep 4 av 5 placeringar. Grymt jobbat, speciellt eftersom hon inte haft ponnyn så länge.

Jag är en mäkta stolt tränare =)

Nästa tävling för Salmling blir i Gripen i augusti, en MsvB4 och två MsvB5. Håll tummarna!

 

//Moa

IMG_0916

SATS Haninge!

Sedan en vecka tillbaka jobbar jag som Personlig Tränare på Sats i Haninge, superkul och utvecklande. Vill du ha hjälp med din träning? Tveka inte att komma in till mig. Det finns medlemsskap som passar alla!

Jag kommer självklart fortsätta med mina ordinarie träningar och uppdrag.

//Moa

IMG_0916

Lic. Eleiko Personal Trainer

Veckan började med fysträning med det härliga gänget som är med i Ridsportförbundets talangsatsning på nivå 3. På måndagskvällen trängde vi in oss alla 22 i gymet på Strömsholm och körde ett cirkelpass och på tisdagen fick de vara ute i solen och springa ca 3000m på tid, följt av backintervaller och lite bålträning. Superkul med motiverade ambitiösa ryttare som tar sin fysik på allvar =)

Tisdagen fortsatte med att jag fick besked från Eleiko education att jag klarat det praktiska provet och nu kan titulera mig som Lic. Eleiko personal trainer, så roligt!

//Moa

 

IMG_0916

Fina resultat för mina elever!

Påsken bjöd på fina tävlingsresultat!

Emma Wilcox debuterade MSVB5 på sin fina Laudator och slog till med en 2a plats och 67%. Jag var på plats på Ågesta Ridklubb och coachade, det var en fröjd att se dem på framridningen och inne på tävlingsbanan.

Elsa Lindborg och Zlatan slog till med vinst i både LC1 och LB1, superbra jobbat!

Anna-Karin Wickström red sin andra MSVB2 på Quinton och lotsade igenom honom på ett föredömligt sätt och belönades med 63%. Det kommer bli så bra med mer rutin och styrka!!

Fågelbros div III lag kom 5 i första deltävlingen, grattis till bra prestationer =)

 

Grattis till era framgångar, jag är stolt tränare!


Anna-Karin och quinton

 

//Moa